Mail ons via:

info@redactienet.nl

Bel, sms of app:

06-24918403

Soedanlaan 1

5152 MR Drunen

Betere teksten

In de simpelste vorm is eindredactie werk waarbij fouten uit teksten worden gehaald. Tikfoutjes, verkeerd gebruikte uitdrukkingen of zinnen die niet helemaal goed lopen. Daarvoor heb je taalgevoel nodig en een goed oog voor zinsbouw. Veel mensen vinden het moeilijk om een tekst kritisch na te lopen. Eindredactie doen op je eigen teksten is ook vrijwel onmogelijk, omdat je niet ziet wat er staat, maar wat je denkt dat er staat. RedactieNet neemt de eindredactie enthousiast voor haar rekening. We zorgen ervoor dat je je teksten snel weer terug hebt. Precies zoals ze moeten zijn, foutloos en op lengte.

En redigeren dan?

Uitgebreide eindredactie heet redigeren. Hierbij wordt de tekst herschreven zodat deze scherper wordt of beter past bij de lezer. Niet alleen taalfouten gaan eruit, ook de volgorde kan veranderen, de tekst krijgt een kop en staart en eventueel tussenkopjes of opmaakcodes.

Hoe gaat dat dan precies?

Eindredactie gebeurt meestal digitaal in Word of in opgemaakte pdf’s. In Word kun je, als je dat wilt, zien wat we aanpassen via de functie Wijzigingen Bijhouden. Opgemaakte pdf’s veranderen we niet, die krijgen notities, doorhalingen en toevoegingen om ze beter te maken.

Tekst op de schop

Heb jij een tekst geschreven waar je eindredactie voor nodig hebt? Een boek, artikel, manuscript of online content? We bespreken wat je wensen zijn en gaan voor je aan de slag.

Foutloze teksten

De kracht van een ondernemer is doen waar je goed in bent en voor de rest de beste mensen inhuren. Ligt jouw kracht op een ander vlak dan taal, spelling en zinsbouw? Laat de eindredactie dan over aan RedactieNet! Je bereikt ons via 06-24918403 of info@redactienet.nl.