Mail ons via:

info@redactienet.nl

Bel, sms of app:

06-24918403

Soedanlaan 1

5152 MR Drunen

Van de week zat ik nog te denken aan de begintijd van internetredactie. Ik kwam van de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in 2000, internet stond nog in de kinderschoenen en websites bestonden uit frames met tekst en vaak nog bewegende gifjes. Met een handboek Dreamweaver leerde ik mezelf HTML’en en al snel erna schreef RedactieNet (toen nog Multi/media Communicatie) webteksten voor KPN en HetNet in een van de eerste grote cms’en: GX Webmanager.

Wie had kunnen denken dat online media nog geen twintig jaar laten ons beeld van de wereld vormen en ons in contact brengen met andere mensen en bedrijven. Wat heb je daarvoor nodig? Goede content. En wie maakt dat? RedactieNet.

Schrijven voor internet

RedactieNet heeft jarenlange ervaring met schrijven voor internet. Voor onder meer het ANP, SeniorWeb en het Nederlands Media Netwerk. Van nieuwsberichten tot round-ups en van informatieve bedrijfsteksten tot aan tips en trucs. Meestal voorzien van beeld en volgens afspraak in een van de bekende cms’en gezet en gepubliceerd.

Teksten voor je site

Heb je af en toe, geregeld of meerdere keren per week berichten nodig voor op je site? Of wil je een gestage stroom aan content voor een nieuwsbrief of social post? RedactieNet neemt dit voor haar rekening. Bel ons nu op 06-24918403 of stuur een mailtje naar info@redactienet.nl.